English Arabic
به شمس توس خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود
    
 

اخبار

نویسنده کتاب «دختر شینا»: جشنواره کتاب خوانی رضوی هدفمند برگزار شود/مطالعه ملت‌ها را بزرگ می‌کند

نویسنده کتاب «دختر شینا»: جشنواره کتاب خوانی رضوی هدفمند برگزار شود/مطالعه ملت‌ها را بزرگ می‌کند
نویسنده کتاب «دختر شینا» با بیان اینکه «اصالت» و هدفمندی مهمترین ویژگی جشنواره کتابخوانی رضوی است، گفت: مطالعه ملت‌ها را بزرگ می کند بهناز ضرابی‌زاده با اشاره به برگزاری هفتمین جشنواره کتابخوانی رضوی در همدان اظهار کرد:‌ این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ مطالعه مورد توجه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه با برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی کتاب‌هایی به مخاطبان معرفی و پیشنهاد داده می شود که این مقوله یکی از شیوه‌های ترغیب افراد به مطالعه است، گفت: لازم است جشنواره‌های کتابخوانی کارشناسی شده پیش رود و با دقت و مطالعه برگزار شود.
ضرابی‌زاده تاثیر برگزاری کتابخوانی از آثار اهل بیت (ع) بر غنی کردن فرهنگ اسلامی را مهم دانست و افزود: نقش فرهنگ و سبک زندگی اسلامی در زندگی‌های امروزی بسیار حائز اهمیت است چرا که فرهنگ و زندگی اسلامی در زندگی مردم کشور عجین شده و ما در کشوری زندگی می‌کنیم که دارای فرهنگ غنی ایرانی اسلامی بوده و باید از آن پیروی کرد.
این نویسنده مطرح و ارزشی افزود: به طور حتم اگر کتاب‌هایی که برای این جشنواره انتخاب شده جذاب و شاخص باشد، از لحاظ ادبیات فاخر باشد هم به لحاظ محتوا مخاطب را ترغیب به مطالعه کند، تاثیرگذار خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: اگر در برگزاری جشنواره‌ها به اصالت یعنی هدفمند بودن آنها توجه نشود و کتاب‌هایی که انتخاب شده ویژگی‌های یک کتاب خوب را نداشته باشد در سال‌های آتی به موفقیتی که باید برسند،کمتر دست خواهند یافت.
ضرابی‌زاده با اشاره به راهکارهای تشویق جامعه به مطالعه، اظهار داشت: تشویق به مطالعه راهکارهای مختلفی دارد که یکی از آنها برگزاری مسابقات کتابخوانی است.
وی با بیان اینکه راهکارها می‌تواند در سنین مختلف برای مخاطبان فرق کند، افزود: مسابقه کتابخوانی می‌تواند برای کودکان و نوجوانان و تا حدودی جوانان موثر و راهکار خوبی باشد اما برای بزرگسالان جذابیت خود را از دست می‌دهد، بنابراین باید دنبال شیوه‌های دیگری بود که از آن جمله می توان به در دسترس بودن کتاب‌های خوب، تجهیز کتابخانه و ... اشاره کرد.

این نویسنده با تاکید به اینکه رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما رسالت بزرگی در این زمینه دارند و می‌توانند با تهیه فیلم‌ها و برنامه‌های جذاب در این راستا قدم‌های مهمی بردارند، گفت: سالها پیش برنامه تلوزیونی «هدهد» با هدف ترویج کتابخوانی پخش می‌شد که بسیار موثر بود چراکه مخاطبان رادیو و تلویزیون بیشتر از رسانه‌های دیگر هستند و قطعا می‌توانند مخاطبان خود را به مطالعه ترغیب کنند.
وی بیان کرد:کسانی که دغدغه‌مندی سوق دادن مردم به مطالعه را دارند، قطعاً می‌توانند با مطالعه و بهره‌گیری از تجربیات دیگران به خصوص از تجربیات کشورهای دیگر به نتایج و راهکارهای خوبی دست پیدا کنند.

وی با اشاره به نقش مطالعه و کتابخوانی در توسعه و پیشرفت کشور، گفت: کشوری پیروز و موفق است که کتابخوانی در رأس امور آن ملت باشد و ملتی که کتاب می‌خواند قطعاً صاحب اندیشه و علاوه بر آن صاحب تحلیل خواهد بود.
این نویسنده با بیان اینکه تحلیل و نقد و بررسی و نگاه نقادانه همواره از آن کسانی است که در زندگی خود کتابخوانی را در اولویت قرار داده‌اند، افزود: مردمی که اهل مطالعه و گفت‌وگو باشند مردمی بسیار آگاه هستند که پله‌های موفقیت و ترقی را در تمام حوزه های اقتصادی، سیاسی و ... کسب کرده‌اند.
وی با تاکید به اینکه مطالعه به انسان شعور، هویت و همه چیز می‌دهد، افزود: کسی که با مطالعه دور باشد از بسیاری چیزهای موجود در جهان دور است و کسی که کتاب نقشی در زندگی‌اش ندارد گویا حصاری بر دور خود تنیده که نمی‌تواند افق‌ها و مرزهای خارج از انحصار را ببیند و تقریباً ارتباطش با جهان به نوعی قطع خواهد شد اما کسی که مطالعه می‌کند برای خود جهانی بزرگ و روشنی ساخته که می‌تواند  در بسیاری از حوزه‌ها به موفقیت برسد.
 
واحد خبر و اطلاع رسانی بنیاد بین المللی امام رضا(ع)
۲۸ خرداد ۱۳۹۶ ۱۱:۰۰

اظهار نظر

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز:
 
نام فرستنده:
پست الکترونیک: *  
نظر: *
 
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  


کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) می‌باشد.